Kontakt os

Der er intet spørgsmål for lille eller for stort til vores kundeserviceeksperter. 
Fra valg af forlovelsesring eller gave til aftale eller pleje og reparation af produkter står vi altid til din rådighed.

Kom i kontakt med os

Hos Aurum Guld er kundetilfreshed altid første prioritet. Kontakt os hvis du har en forespørgelse

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10:00 – 19.00
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søn- og helligdage: Lukket
1. søndag: 11:00 – 16.00

Følg os

Hos os er vores kunder altid i centrum

F.A.Q

Uanset om du har brug for hjælp til at finde den perfekte gave, fejre en kommende milepæl eller råd om smykkestil, hjælper vi gerne med gratis aftaler i butikken

Vi følger det internationale guldmarked og har indgået eksklusive aftaler direkte med leverandører fra Tyrkiet. Vi har skåret alle mellemled og du er derfor sikret en rigtig god handel. Du sparer oftest 30-40% ift. traditionelle danske smykker. På de kulturelle smykker til bryllup mv, sælger vi – helt unikt – til tyrkiske priser.

Alt i 14 og 22 kt. smykker, med eller uden diamanter. Helt særskilt, har vi altid næsten 300 modeller af vielsesringe i vores butik – det er det største udvalg i Danmark. Det tæller både klassiske og minimalistiske designs og til mere kreative udtryk. Ønsker I at forevige dit smykke, sætter vi gerne en eller flere ædelsten i.

Senectus erat sem tincidunt mi duis vehicula, est diam molestie. Mauris in ut eget wisi, et mollis bibendum nulla, amet malesuada pharetra, cras libero. Urna netus, diam tellus aliquet, morbi est magna augue natoque sed, in nec.

Besøg vores butik

Vores butik fortsætter med at implementere retningslinjer for social distancering, yderligere rengøringsprocedurer og andre nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i butikken for at give en sikker shoppingoplevelse