Kontakt os

Der er intet spørgsmål for lille eller for stort til vores kundeserviceeksperter. Fra valg af forlovelsesring eller gave til aftale eller pleje og reparation af produkter står vi altid til din rådighed.

Kontakt os

Vores åbningstider

Hverdage: 10 – 19.00.  Lørdag: 10 – 16:00    Søn- og helligdage: Lukket   1. søndag: 11 – 16.00

Kontakt os eller book en tid til privat smykkestyling

Uanset om du har brug for hjælp til at finde den perfekte gave, fejre en kommende milepæl eller råd om smykkestil, hjælper vi gerne med gratis aftaler i butikken

Besøg vores butik

Vores butik fortsætter med at implementere retningslinjer for social distancering, yderligere rengøringsprocedurer og andre nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i butikken for at give en sikker shoppingoplevelse

FAQ

Mest stillede spørgsmål

Vi følger det internationale guldmarked og har indgået eksklusive aftaler direkte med leverandører fra Tyrkiet. Vi har skåret alle mellemled og du er derfor sikret en rigtig god handel. Du sparer oftest 30-40% ift. traditionelle danske smykker. På de kulturelle smykker til bryllup mv, sælger vi – helt unikt – til tyrkiske priser.

Alt i 14 og 22 kt. smykker, med eller uden diamanter. Helt særskilt, har vi altid næsten 300 modeller af vielsesringe i vores butik – det er det største udvalg i Danmark. Det tæller både klassiske og minimalistiske designs og til mere kreative udtryk. Ønsker I at forevige dit smykke, sætter vi gerne en eller flere ædelsten i.

Ja, vi opkøber til enhver tid gamle smykker ind og giver det højeste gældende dagskurs for selve guldet. Ønsker du at bytte til nyt, får du tilmed særligt gode priser på det, du vil købe.

Kontakt

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10 – 19.00
Lørdag: 10 – 16:00
Søn- og helligdage: Lukket
1. søndag: 11 – 16.00