Vores historie

Familiedrevet Guldsmed med et stort udvalg af smykker og unikke kollektioner. Guld er ikke kun prangende pynt men udtrykker kultur, historie og ikke mindst, hvor meget man værdsætter sine kære. Desuden har guld en traditionel betragtning som en god investering.

Familiedrevet Guldsmed

I 2007 gik familien Harmankaya sammen for at realisere et længe ønsket drøm at arbejde med smykker. AURUM Guld & Sølv er resultatet af en mangeårig entusiasme for smykke-branchen, som først i 2007 fik muligheden for realisering, da jeg og mine børn samlede modet til os. Jeg har i længere tid fulgt med i udviklingen på området og har fra tidernes morgen haft god dialog og mange bekendtskaber blandt guldsmede herhjemme og i udlandet.

Smykker til enhver smag

I denne tid har interessen for guld blandt etniske danske familier også steget stødt med guld som værende et bærende element til bryllupper. De nye generationer har taget traditionen til sig og givet det et ungdommeligt og elegang islæt, som vi har været bærende aktør for.

Med afsæt i vores speciale i bryllupper og andre festlige lejligheder, har vi taget tilløb til at følge med tidens tendenser og smykkefashion.

Vores diamant kollektion

Fra 3.000,-

Vielsesringe

Fra 3.000,-

Allianceringe

Fra 2.000,-

Solitaire ringe

Fra 5.000,-

Guld ringe

Fra 3.000,-