aurum-guld og sølv - banner

 OM OS

Guld i Anatolien

AURUM Guld & Sølv er resultatet af en mangeårig entusiasme for smykke-branchen, som først i 2008 fik muligheden for realisering, da min søn og jeg samlede modet til os. Jeg har i længere tid fulgt med i udviklingen på området og har fra tidernes morgen haft god dialog og mange bekendtskaber blandt tyrkiske guldsmede. I denne tid har interessen for guld blandt tyrkiske og kurdiske familier fra Tyrkiet også steget stødt med guld som værende et bærende element til bryllupper.

Guld har en speciel værdi i Anatolien, endvidere i Mellemøsten. Guld er ikke kun prangende pynt men udtrykker kultur, historie og ikke mindst, hvor meget man værdsætter sine kære. Desuden har guld en traditionel betragtning som en god investering. Det er derfor ikke overraskende, at rigtig store mængder af guld finder vej til brudgommens bord ved bryllupper fra dette område.

Tyrkisk guld - dansk service

Siden etableringen er vores salg steget stødt, hvilket, vi mener, er resultatet er vores klare slogan: Tyrkisk guld - dansk service. Med dette skal vi forstå to ting. For det første har vi valgt at importere guld- og sølvsmykker, der kan henvende sig til det brede publikum i Danmark - med en sans for guld der er prangende men så elegant alligevel. For det andet har vi taget konceptet om tryghed i dansk service til os. Dette betyder, at vore kunder oplever en betjening, som de let kan identificerer sig selv med - uanset deres etnicitet. Så byder vi også på en kop the, når du besøger os.

På gensyn hos AURUM,
Türkes Harmankaya

aurum-guld og sølv - butikken på 2g shopping center

KONTAKT

AURUM Guld & Sølv

Waves Shopping
2670 Greve

T: +45 43 69 12 65
F: +45 43 69 12 65
M: +45 20 99 27 43

E: info@aurum-guld.dk


åbningstider

Mandag-Fredag: 10 - 19.00
Lørdag: 10 - 16:00
Søn- og helligdage: Lukket
1. søndag: 11 - 16:00

find butikken på glostrup 2g shopping center

tilmeld nyhedsbrev