aurum-guld og sølv - banner

 LEVERANDØRER

AURUM har ikke blot introduceret et nyt smykke-koncept til det danske marked, men vi er også stolte over, at du kunne forhandle guld- og sølvsmykker fra nogle af Tyrkiets største og bedst renomerede producenter. Herunder er nogle af vores største leverandører:

KOCAKGOLD

Kocak Gold er et af landets største smykke-producenter med base i Istanbul. Kocak Gold afspejler den årlange historiske transformering af guld til bedårlige smykker med afspejling af Anatolske historie. Således er Kocak Gold en reflekion af den historiske arv og kulturel mangfoldighed af Anatolien. AURUM forhanler bedårende smykker fra Kocak Gold, herunder vielsesringe, halskæder, smykkesæt, og meget mere.

http://www.kocakgold.com/
ALTINBAS

Altinbas har med sin snart 60 år lange historie i Tyrkiet formået at udvide sit forretningskoncept til mange forskellige lande, herunder Tyskland, USA og Makedonien. Smykker fra Altinba? produceres af et professionelt team med en unik strøg af seneste internationale tendenser samt særlige motiver fra landet. AURUMs samarbejde er ikke kun begrænset til guld smykker, men vil i den kommende tid også omfatte diamanter.

http://www.altinbas.com/
FAVORI

Favori en del af et bredt spektrum af internationle leverandører med base i Istanbul. Med eksport til 45 lande har Favori solidt udviklet sig til en eftertragtet leverandør af 14 karat guld-smykker - alt fra håndlavede vielsesringe til fantastiske guldsæt, der imøkommer et europæisk marked og dets behov.

http://www.favori.com.tr/
UCER KUYUMCULUK

Ücer Kuyumculuk er AURUM’s store leverandør af 22 karat armbånd (”bilezik”), der er en uundværlig del af guldsamlingen hos en traditionel familie. Et heldigt brudepar kan let få overrakt mere end 10 bilezik ved deres bryllup og bliver også betragtet som en investering. Takket være vores gode samarbejde med Ücer familien kan vi nå som helst efterkomme vore kunders særlige ønsker – i god tid og priser.

http://www.ucerkuyumculuk.com/
ZEKI OZSUMER

Zeki Özsümer bidrager til vores kollektion med mange flotte, særlige 22 karat armbånd og guldsæt, som har samlet en stor interesse blandt vores kunder. Det er derfor lykkedes AURUM at kunne finde svar på næsten et hvilket som helst ønske. Med 30 års erfaring i branchen, er Zeki Özsümer en solid leverandør af guldsmykker - 14 og 22 karat.

http://www.zekiozsumer.com/indexEN.htm
SENER JEWELLRY

Sener Jewellry er i Istanbul synonymt med uovertruffen kvalitet, bedårende design og fremragende håndværk. Og vi er således stolte af at have kunnet importere en meget bred vifte af forskellige guldsmykker i både 14 og 22 karat til vores hylder. ?ener har sin store forretning i hjertet af Istanbul – den europæiske del og er stolte over, at kunne tilføje AURUM - vores helt nye koncept – til listen af eksportører.

http://www.senerjewelry.com
SEZGIN JEWELS SILVER

Sezgin Jewels Silver ligger centralt placeret i den europæiske del af Istanbul og har i over et halvt århundrede leveret design-smykker i kvalitetsmærker til hele landet og Europa. Sezgin Jewels Silver er yderst interesseret i at kunne tilbyde sine smykker i Danmark, og vi er ligeledes stolte over at være de eneste i Danmark, der kan dette.

http://www.sezginjewels.com
aurum-guld og sølv - sloagan

PRODUKTER

Guld-smykker

models

Aurum forhandler direkte-importeret, fantastiske smykker af tyrkisk guld i 14 og 22 kt.


Sølv-smykker

models produkter

I butikken kan vores kunder også vælge mellem et overdådigt bredt udvalg af bedårende sølv-smykker.